Αγαπητέ Επισκέπτη,

Το παραδοσιακό εστιατόριο ελληνικής και Κρητικής κουζίνας Semiramis σας υποδέχεται σε μία ήσυχη και φιλόξενη αυλή ανάμεσα στα γοητευτικά σπίτια της ιστορικής, Eβραϊκής συνοικίας της Παλιάς πόλης των Χανίων. Για ένα απολαυστικό τελείωμα της περιήγησής σας στα οφιοειδή, γραφικά στενά της Παλιάς Πόλης, το εστιατόριο Semiramis επιλέγει για σας τις αυθεντικότερες συνταγές και τα πιο αγνά υλικά του τόπου μας χρησιμοποιώντας μόνο, πιστοποιημένο παρθένο ελαιόλαδο.
Διαλέξτε ανάμεσα σε ζεστά, κρύα, της ώρας, μαγειρευτά αλλά και χορτοφαγικά πιάτα από το πλούσιο μενού μας και απολαύστε μία έναστρη βραδιά με συνοδεία ζωντανής ελληνικής μουσικής. Ζήστε την μαγεία της Παλιάς Πόλης των Χανίων σε ένα γαστρονομικό ταξίδι αυθεντικών, Κρητικών γεύσεων.

Σεμίραμις

Χτες και Σήμερα

Το παραδοσιακό εστιατόριο Semiramis είναι μέρος της πάλαι ποτέ εβραϊκής συνοικίας της παλιάς πόλης, ένα ιστορικό σημείο με έντονη εμπορική δραστηριότητα τότε και σήμερα. Τα γραφικά στενά της περιοχής και η αρχιτεκτονική των κτηρίων έχουν μείνει αναλλοίωτα στον χρόνο και το εστιατόριό εδώ για δεκαετίες υποδέχεται εκατοντάδες επισκέπτες κάθε σεζόν, προσφέροντας αυθεντική Κρητική κουζίνα.

Περισσότερα

Gallery